Mexicovakantie.nl

Vakantie Acapulco

Over Acapulco

Wil je kennismaken met de bekendste stad van Mexico? Dan is een vakantie naar Acapulco een aanrader. Acapulco behoort tot de favoriete zonbestemmingen in Mexico en is een van de drukste badplaatsen van het land. Het ruim zeven kilometer lange strand geniet wereldwijd bekendheid door de vele filmopnames die hier gemaakt zijn. Bovendien biedt de baai voldoende vertier voor de toeristen, niet alleen overdag, maar ook in de kleine uurtjes.

Ideale zonvakantie bestemming

De temperatuur in Mexico is het hele jaar warm en zonnig, afgewisseld met de regentijd die van eind mei tot en met september duurt. In oktober moet rekening gehouden worden met het orkaanseizoen. Wie echter van zon en warmte houdt komt helemaal aan zijn trekken tijdens een vakantie in Acapulco. Overdag kun je lekker zonnen op het strand of flaneren langs het boulevard met de vele winkelcentra. Watersporters komen eveneens aan hun trekken tijdens een vakantie in Acapulco, want het aantrekkelijk azuurblauwe water biedt voldoende mogelijkheden voor vermaak op en onder water, waaronder waterskiën en duikexcursies onder professionele begeleiding. Wil je je geluk als visser beproeven? Dan moet je zeker een excursie maken die je naar exclusieve visstekjes brengt.

Uitgaansleven Acapulco

Acapulco, dat in de 16e eeuw gesticht werd door Spanjaarden, lijkt nooit te slapen, want na een ontspannende dag aan de baai kun je ’s avonds genieten van het uitgebreide uitgaansleven van deze bruisende Mexicaanse stad. Geniet tijdens je vakantie in Acapulco van het nachtleven in disco’s, bars en restaurants. Maak kennis met de cultuur van het land tijdens de vele grote feesten die het hele jaar door georganiseerd worden. En wat je absoluut gezien moet hebben tijdens je vakantie in Acapulco zijn die de klifduikers, die van een metershoge rots de zee in duiken, terwijl ze een brandende toorts in hun hand houden. Wil je kennismaken met deze bruisende Mexicaanse stad die vaak bezongen wordt in liedjes en in films te zien is? Hou je van zon, feesten en uitgaan? Dan is een vakantie naar Acapulco jou op het lijf geschreven!

Bezienswaardigheden Acapulco

  • Schitterende onderwaterwereld
  • Fuerte San Diego
  • La Quebrada rotsen
  • Coyuca Lagoon Cruise
  • Parelwitte strand en azuurblauwe zee
  • Uitgaan

Klimaat Acapulco

Gemiddelde temperatuur Acapulco

Gemiddeld aantal uren zon per dag Acapulco

Weer in Acapulco deze week

Beoordeling Acapulco

*
*
*
*