Mexicovakantie.nl
Mexico Blog
de beste vakanties vind je op Mexicovakantie.nl

Trouwen op de stranden van Mexico

17 Feb 2016
Trouwen op de stranden van Mexico

Doe je ogen eens dicht en stel een groot wit strand voor je. Iets verderop kabbelt de azuurblauwe zee voort en de wind waait zachtjes door de bladeren van de aanwezige palmbomen. Overal hangen kleurrijke lampjes, staan er tafels met lekkere cocktails en hapjes en er klinken Mexicaanse liederen. Om je heen zie je al je geliefden: vrienden, familie en iedereen waarvan je wilt dat ze bij dit speciale moment aanwezig zijn. Tegenover je staat de liefde van je leven waar je binnen nu en tien minuten "ja ik wil" tegen zegt. Een sprookjeshuwelijk? Misschien wel. Toch kan deze magie werkelijkheid worden. Wat zou jij er van vinden om op de stranden van Mexico te gaan trouwen?

Mogelijkheden

We zien het steeds vaker gebeuren: trouwen in het buitenland is hartstikke hip. Toch zien we nog niet veel mensen naar de Mexicaanse stranden vertrekken voor een bruiloft. Het is natuurlijk ook even sparen, maar je krijgt er wel enorm veel voor terug! Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het trouwen op de stranden van Mexico. Het is verstandig om je van tevoren goed in te lezen zodat je je goed kunt voorbereiden. Er zijn verschillende lokale bruiloftsspecialisten in Mexico die je kunt inhuren om je bruiloft perfect te maken. Ga voordat de bruiloft plaatsvindt zelf naar het land om gezamenlijk een locatie te spotten. Overleg met de specialist wat daar de mogelijkheden zijn zodat hij of zij alles kan regelen.

Droomhuwelijk

Er zijn verschillende soorten trouwerij waar je uit kunt kiezen wanneer het om trouwen in het buitenland gaat. Veel mensen kiezen er voor om officieel in eigen stad te trouwen en de ceremonie dunnetjes over te doen in het buitenland. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een officieel huwelijk voor de burgerlijke stand in Mexico te laten uitvoeren, houd er dan wel rekening mee dat het over het algemeen duurder is dan bij ons in Nederland. Elementen als muziek, aankleding en uitnodigingen kun je over laten aan de specialisten en/of de getuigen.

Thema

Een trouwerij op de stranden van Mexico is natuurlijk al fantastisch op zich. Al je vrienden en familie bij elkaar op een prachtig strand in een warm klimaat en een tropische omgeving. Wil je toch nog net wat meer? Kies dan voor een leuk thema voor je bruiloft. Kies bijvoorbeeld voor een leuk hippie/bohemien thema of ga juist voor een Mexicaans tintje! Deze thema's passen perfect bij een sfeervolle bruiloft op de stranden van Mexico.

Beoordeling Mexico Blog

*
*
*
*