Mexicovakantie.nl
Mexico Blog
de beste vakanties vind je op Mexicovakantie.nl

Wat is spring break in Mexico nou eigenlijk?

15 Jan 2015
Wat is spring break in Mexico nou eigenlijk?

Ieder jaar is het weer één groot feest in Mexico wanneer de Amerikaanse studenten in grote getallen de Mexicaanse vakantiesteden zoals Cancun, Puerto Vallarta of Acapulco bezoeken tijdens hun spring break vakantie, die normaal gesproken zo rond de maand maart valt. Deze studenten hebben na een winter lang blokken in de kou enorm zin in één grote party in de warme zon en bezoeken in grote massa´s Mexico´s meest bekende vakantiesteden.

De fantastische Mexicaanse stranden veranderen tijdens deze voorjaarsvakantie in één groot clubfeest, waarbij de voornamelijk Amerikaanse studenten helemaal uit hun dak gaan en dagenlang non-stop feest vieren.

De beste DJ's komen naar Mexico

s´Werelds meest bekende DJ´s worden tijdens spring break ingevlogen en hele stranden worden omgebouwd tot mega-openluchtclubs waarbij tienduizenden studenten in bikini of zwembroek helemaal uit hun dak gaan op de modernste beats van de meest populaire DJ´s van dit moment.

Zon, strand, jonge mensen, geweldige muziek en non-stop-party time dat is waar spring break in Mexico voor staat. Alles mag en alles kan, en overdag zijn de gezellige Mexicaanse stranden de beste plek om heerlijk te relaxen, te zonnen of om af en toe een verfrissende duik te nemen. Ook kun je genieten van ontspannen, luie middagen op de supermoderne terrassen van de meest trendy beachbars in Mexico.

Steden zoals Cancun, Puerto Vallarta of Acapulco zijn beroemd vanwege hun wilde uitgaansleven tijdens spring break maar naast het non-stop-party vertier is er verder nog van alles te doen en te bekijken.

Volop andere dingen zien en beleven

Zo kun je een prachtige zeiltrip in catamaran boeken naar Islas Mujeres in Cancun waarbij je overdag heerlijk kunt snorkelen en zwemmen in en rond deze maagdelijke stranden, en waarbij je op de terugweg kunt genieten van een prachtige zonsondergang vanaf de zee terwijl jij heerlijk geniet van een frisse mojito.

In Puerto Vallarta kun je een actief dagje hiken naar de top van de Yelapa waterval waarbij je na afloop een heerlijke koele duik kan nemen in de schitterende meertjes gelegen rond de waterval. Of breng een bezoekje aan Chico´s Paradise, een geweldig Mexicaans restaurant wat zich in het midden van de jungle bevind.

Liefhebbers van de oude Maya en Inca cultuur komen aan hun trekken in Cancun waarbij een uitstapje naar Islas Mujeres of Chichen Itza niet kan worden overgeslagen.

Beoordeling Mexico Blog

*
*
*
*