Mexicovakantie.nl
Mexico Blog
de beste vakanties vind je op Mexicovakantie.nl

De mooiste watervallen van Mexico

23 Nov 2016
De mooiste watervallen van Mexico

Mexico is een schitterend vakantieland dat wordt gekenmerkt door ongerepte natuurgebieden en prachtige watervallen. Vulkanen, witte zandstranden en populaire badplaatsen, het is allemaal kenmerkend voor een vakantie naar Mexico. Als je een vakantie boekt naar Mexico is het een aanrader om kennis te maken met de mooiste watervallen van het land. Wij hebben de mooiste watervallen van Mexico voor je op een rijtje gezet. Uiteraard bepaal je zelf welke waterval je bezoekt!

Zwemmen in de reeks watervallen van Agua Azul

De Agua Azul watervallen behoren ongetwijfeld tot de mooiste watervallen ter wereld. Het prachtige blauwe water maakt een oorverdovend geluid terwijl het van de rotsen naar beneden klettert. Opmerkelijk zijn de gele rotsen van deze watervallen. Als je wilt, kun je er ook zwemmen. Het water van de Agua Azul watervallen is namelijk warm. Houd wel rekening met de sterke onderstroom van het water.

De spectaculaire Misol-Ha waterval

Een bezoekje brengen aan een waterval waarin je volledig bent omgeven door de jungle? De Misol-Ha waterval is een spectaculaire waterval die ongetwijfeld veel indruk op je maakt. Bijzonder aan deze waterval is dat je er achterlangs kunt lopen en het is tevens mogelijk om een kijkje te nemen in de grotten. Je moet er wel je portemonnee voor opentrekken, want een bezoekje aan de Misol-Ha waterval kost je $ 25,-.

Kajakken bij de Veracruz waterval

Ben je dol op wildwater avonturen? Ga dan kajakken bij de Veracruz waterval in Mexico. Als je deze waterval met eigen ogen ziet, lijkt het net alsof je een paradijs bent binnengestapt. Het is een bijzondere ervaring om mee te maken tijdens je verblijf in Mexico.

Genieten bij de El Chiflón Watervallen

Een andere reeks watervallen die je in Mexico kunt bezoeken, zijn de El Chiflón watervallen. Je kunt een pad langs de rivier bewandelen en je verbazen aan de voet van de Velo de Novia waterval. Het water van deze waterval valt zo'n 70 meter naar beneden. Net als bij eerdergenoemde watervallen zijn deze watervallen een indrukwekkende bezienswaardigheid in Mexico.

Beoordeling Mexico Blog

*
*
*
*