Mexicovakantie.nl
Rondreis Mexico

Rondreis Mexico

Mexico is de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie. Geen enkele vakantiebestemming is met Mexico te vergelijken. Dit indrukwekkende land kent een rijke historie en herbergt talloze schatten. Mexico is dan ook uitstekend geschikt voor een rondreis. Tijdens een culturele trip maak je kennis met de hoogtepunten van het land en ga je een onvergetelijke vakantie tegemoet. Wat maakt Mexico zo bijzonder en welke hoogtepunten mag je tijdens een rondreis niet missen?

Indianencultuur en Maya's

Mexico staat natuurlijk vooral bekend vanwege de eeuwenoude indianencultuur en de Maya's. Op velerlei manieren hebben deze culturen belangrijke bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van de wereld. In bijna elk indianendorpje wordt je van harte welkom gegeten en kun je een hapje mee eten. Mexico is namelijk een zeer gastvrij land en dat geldt zeker voor de indianendorpjes. Een bezoek aan één van de indianen tempels is verder ook zeker aan te raden. Dit kan onder andere bij Chichén Itza, die gelegen is aan de oostkust van Mexico. Deze tempel zal ongetwijfeld veel indruk op je maken.

Mexico City en andere koloniale steden

Hoe je rondreis door Mexico ook verloopt, je zult ongetwijfeld Mexico City aandoen. De hoofdstad van Mexico is fascinerend vanwege de miljoenen mensen die hier wonen en de eeuwenoude pleinen in de historische binnenstad. Gaat je voorkeur uit naar een koloniale stad? Een trip naar Oaxaca is dan zeker aan te raden.

Ontspannen tijdens een rondreis

Tijdens een rondreis door Mexico is er genoeg tijd om te genieten aan de azuurblauwe zee met zijn prachtige witte stranden. Playa del Carmen is bijvoorbeeld een beroemde badplaats. De ultieme ontspanning voor drukke mensen uit Nederland. Als je wel van een beetje avontuur houdt tijdens een rondreis, kun je ook diverse vulkanische gebieden bezoeken of het tropisch regenwoud intrekken. De natuurpracht die je daar aantreft is met geen pen te beschrijven.

Een onvergetelijke rondreis door Mexico

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden voor een rondreis door Mexico en zoek je een perfecte mix van natuur, cultuur, historie en zon? Wacht dan niet te lang met boeken, maar sluit direct een aantrekkelijke deal en regel een goede reisverzekering. Dan weet je zeker dat je een fantastische vakantie tegemoet gaat waar je later met veel plezier op terug kijkt. Vanuit Nederland vlieg je binnen 10 tot 16 uur naar Mexico en geniet je van een indrukwekkende vakantie in Mexico.

Rondreizen in Mexico

Tijdens één van de rondreizen door Mexico ontdek je de indrukwekkende geschiedenis van dit veelzijdige en historische land. Reis langs de mooiste en spectaculairste highlights van Mexico en combineer de cultuurschatten van de Maya's, Azteken en Zapoteken met prachtig natuurschoon en de mooiste stranden die het land te bieden heeft. Maak je geen zorgen dat je iets mist, want alle fascinerende bezienswaardigheden komen aan bod tijdens rondreizen variërend van 6 tot 23 dagen. Boek snel één van de rondreizen door Mexico en ervaar dit indrukwekkende land!

Bekijk alle vakanties»

Beoordeling Rondreis

*
*
*
*