Mexicovakantie.nl
Mexico Blog
de beste vakanties vind je op Mexicovakantie.nl

Ontdek Casa Hotel Las Tortugas op Isla Holbox

15 Okt 2015
Ontdek Casa Hotel Las Tortugas op Isla Holbox

Altijd al wakker willen worden met uitzicht op een helder blauwe zee, waar kitesurfers hun capriolen uithalen? Of bijkomen bij het zwembad na een rustgevende yoga sessie? Gelegen op de witte stranden van eiland Isla Holbox is Hotel Casa Las Tortugas een paradijs voor iedere vakantieganger. 

Hoe kom je er?

Het eiland Holbox ligt vlakbij Cancun en is vanaf daar gemakkelijk te bereiken. De veerboot vertrekt regelmatig vanaf de haven in Chiquilá. Het hotel licht vlakbij de haven in Holbox, zodat je snel terecht kunt en uit kunt rusten van de reis. Er zijn geen auto’s op het eiland, de mensen reiden rond met behulp van golfkarretjes. Deze zijn te huur, zodat je overal op kunt komen wanneer je dat wilt.

Wat is er te doen?

Er zijn veel activiteitenmogelijkheden op Holbox te vinden. Zo kun je gaan duiken, paardrijden, snorkelen, kajakken, kitesurfen, een walvishaai van dichtbij zien en meer. Wil je na een drukke dag lekker uitrusten? Dat kan in de unieke spa Agua die gebaseerd is op de oude technieken van de Maya’s. Je kunt hier bijkomen van de jetlag, je laten masseren, detoxen en nog meer. Ga ’s avonds ook zeker lekker eten en drinken in het mooie restaurant Mandarina die aan het strand gelegen is.

Uit welke accommodaties kun je kiezen?

Hotel Las Tortugas heeft verschillende soorten accommodaties waaruit je kunt kiezen. Elke kamer is met zorg gedecoreerd, zodat rust en een ontspannen gevoel naar boven kunnen komen. Je kunt kiezen uit een standaard, standaard plus en master kamer die oplopen in luxe. Het is hiernaast mogelijk om uitzicht te hebben op de oceaan of het zwembad. Een hele speciale optie is de Beach Bungalow waarin je een eigen strandhuis tot je beschikking hebt.

Wat maakt Hotel Las Tortugas zo bijzonder?

Hotel Las Tortugas onderscheidt zich door de gastvrije en ontspannen sfeer die er hangt. De Nederlandse eigenaar zet met zijn vrouw en twee kinderen een ambiance neer die iedereen verwelkomt. Hiernaast zijn er vele mogelijkheden beschikbaar om minder geld uit te geven dankzij de speciale pakketten. Zo kun je bijvoorbeeld je verblijf combineren met yoga, kitesurfen en romantisch dineren om meer waarde te krijgen voor minder geld. Bij Hotel Las Tortugas is iedereen welkom.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website van Hotel Las Tortugas.

Beoordeling Mexico Blog

*
*
*
*