Mexicovakantie.nl
All inclusive Mexico
de beste vakanties vind je op Mexicovakantie.nl

All inclusive Mexico

Geheel verzorgd genieten van een heerlijke zonvakantie? Een all inclusive vakantie naar Mexico is dan wat je zoekt. Overdag op pad om de schitterende eewenoude Mayatempels te bezichtigen die diep verscholen in de Mexicaanse jungle verscholen liggen om in de avonduren te genieten van de gekruide Mexicaanse keuken en verkoelende cocktails en biertjes. En dat alles voor één prijs! Boek snel een all inclusive Mexico en geniet zelf van zon, zee en parelwitte stranden!

VOORDELEN VAN EEN ALL INCLUSIVE VAKANTIE IN MEXICO

De laatste jaren is het aantal all inclusive hotels ontzettend gegroeid. Dat is niet zo gek: er is steeds meer en meer vraag naar. Reizigers vinden het fijn dat ze alles voor aankomst reeds betaald hebben en ze weten precies wat ze moeten verwachten. In de meeste delen van Mexico, en dan voornamelijk het gebied rondom Cancun, vind je diverse soorten all inclusive hotels en resorts. Het is een prachtig gebied om te verblijven: vanaf je all in hotel of resort ben je vaak binnen no time bij verschillende hoogtepunten van het land. Bezoek bijvoorbeeld de Maya ruïnes of het bijzondere natuurlijke aquarium Xel-Ha. Spreekt dit je aan? We hebben een aantal voordelen van een all inclusive vakantie in Mexico voor je op een rij gezet!

GOEDE LIGGING

All inclusive hotels en resorts hebben over het algemeen een hele goede locatie. Je vindt dit soort hotels meestal dicht bij het strand en de zee, waar je vaak binnen een paar minuten lopen al bent. Tevens liggen all inclusive hotels vaak dicht bij bruisende dorpjes en/of winkelcentra. Wil je dus even wat anders dan het eten en drinken bij je hotel? Dan ben je meestal binnen no time in een sfeervol restaurant of barretje.

KOSTENPLAATJE

Veel mensen kiezen voor een all inclusive vakantie in Mexico omdat ze zo van tevoren precies weten hoeveel geld ze kwijt zijn. Eten en drinken zitten inbegrepen bij de prijs die je van tevoren betaalt voor je verblijf. Zo kun je in de avond lekkere drankjes drinken zonder dat je hoeft na te denken hoeveel geld je eigenlijk kwijt bent. Je portemonnee kan dus prima in de kluis blijven van je hotelkamer gedurende je verblijf. Je bent natuurlijk vrij om te gaan en te staan waar je wilt, dus mocht je wel interesse hebben om ergens anders te gaan eten dan kan dat natuurlijk ook!

LUXE FACILITEITEN

All inclusive hotels hebben vaak veel meer faciliteiten dan 'slechts' het kunnen blijven slapen en eten. De meeste hotels hebben meerdere zwembaden, beschikken over een winkeltje, bieden amusement in de zin van sporten, theater, filmavonden, muziekavonden en thema-avonden. Als je wilt hoef je eigenlijk je resort niet af voor een geslaagde vakantie! Toch is het in Mexico natuurlijk wel de moeite waard om het een en ander te bekijken. Bekijk bij de reisleiding of bij de incheckbalie van je all inclusive hotel wat de eventuele mogelijkheden zijn voor een excursie.

Bekijk alle All inclusive vakanties»

Beoordeling

*
*
*
*